Om oss

linn of dee

Namnet heylinn

Namnet kommer från det Skotska geografi-fenomenet  "Linn". En Linn skapas när en flod skär igenom berggrunden (precis som på bilden ovanför av den skottska floden "Linn of Dee").

Vi hoppas kunna skära genom den gammalmodiga nagellack-industrin på samma sätt som en Skotsk Linn skär genom hård berggrund. Heylinn är ett nagellack för alla.

Använd nagellack som heylinn-teamet: uttryck dig själv och skär igenom normerna precis som en Skotsk Linn.

 

Hållbarhet & miljö

- är väldigt viktigt för oss som företag och därför har vi en helt dedikerad sida där vi diskuterar vår klimatpåverkan. Kort sagt så är alla våra frakter klimatkompenserade, till dig, men även från våra fabriker till oss. Läs mer om detta här.

 

Om företaget:

Idén bakom heylinn uppstod i Stockholm 2020. Killarna bakom Heylinn använde sedan tidigare nagellack, men upplevde industrin som exklusiv för kvinnor. Traditionellt nagellack på glasflaska är svårt och tidskrävande och att gå till salongen för att få naglar som t.ex. @blackbear ( se inlägg på instagram ) var något som kändes långt bortom komfortzonen. Något måste ändras...

2022 lanseras ett nytt typ av nagellack. Ett nagellack för alla. Heylinn har idag sitt designkontor, lager och support i en liten förort norr om Stockholm. Häng med oss och skapa en ny framtid - en framtid med nagellack för alla!

 

Företag: Heylinn, av (Barrné & Gure AB)
Organisationsnummer: 559323-6325
Instagram: @heylinnclub


Kom igång idag

✓ Håller i 10 dagar → annars pengarna tillbaka.
✓ Snabbt, enkelt och kladdfritt.
✓ Snyggare & skonsammare än att måla.
✓ Veganskt & 14-free.

★★★★★

"Vill aldrig gå tillbaka till vanligt nagellack igen. Är så nöjd med heylinn! Efter 14 dagar har jag bytt färg, inte för att den gamla färgen flagnat utan för att utväxten blivit lång."
- Anna Glantz

Hitta din färg