Om oss

linn of dee

Namnet heylinn

Namnet kommer från det Skotska geografi-fenomenet  "Linn". En Linn skapas när en flod skär igenom berggrunden (precis som på bilden ovanför av den skottska floden "Linn of Dee").

Vi hoppas kunna skära genom den gammelmodiga nagellacksindustrin på samma sätt som en Skotsk Linn skär genom hård berggrund, och på så sätt skapa en ☁härligare atmosfär☁ där alla välkomnas att bära nagellack!

Heylinn är för dig – oavsett vilket kön du har, var du kommer ifrån eller hur du identifierar dig. Använd nagellack som heylinn teamet: uttryck dig själv och skär igenom normerna precis som en Skotsk Linn.

 

Hållbarhet & miljö

- är väldigt viktigt för oss som företag och därför har vi en helt dedikerad sida där vi diskuterar vår klimatpåverkan. Kort sagt så är alla våra frakter klimatkompenserade, till dig, men även från våra fabriker till oss. Läs mer om detta här.

 

Om företaget:

Idén bakom heylinn uppstod i Stockholm 2020. Killarna bakom Heylinn använde sedan tidigare nagellack, men upplevde industrin som exklusiv för kvinnor. Att gå till salongen för att få naglar som t.ex. @blackbear ( se inlägg på instagram ) kan kännas bortom komfortzonen på grund av de starka samhällsnormerna. Något måste ändras...

2021 lanseras ett nytt typ av nagellack. Ett nagellack för alla. Heylinn har idag sitt designkontor, lager och support i en liten förort norr om Stockholm. Häng med oss och skapa en ny framtid - en framtid med nagellack för alla!

 

Företag: Heylinn, av (Barrné & Gure AB)
Organisationsnummer: 559323-6325
Instagram: @heylinnclub


Kom igång idag

✓ Håller i 10 dagar → annars pengarna tillbaka.
✓ Snabbt, enkelt och kladdfritt.
✓ Snyggare & skonsammare än att måla.
✓ Veganskt & 14-free.

★★★★★

"Vill aldrig gå tillbaka till vanligt nagellack igen. Är så nöjd med heylinn! Efter 14 dagar har jag bytt färg, inte för att den gamla färgen flagnat utan för att utväxten blivit lång."
- Anna Glantz

Hitta din färg