Hemligheten till
Efter år av flagnande nagellack - unna dig det magiska nagellacket som håller i 10 dagar.
Snabbt, enkelt och kladdfritt.
Snyggt i 10+ dagar.
Skonsamt & snyggare än att måla.

290 kr → 195 kr

Seen on:

1. Nagellack som är gjort för att hålla

Framtidens nagellack kommer färdigtorkat på en karta och håller i 10 dagar helt utan att flagna. Istället för att torka in i nageln appliceras heylinns ovanpå med sin självhäftande sida. Detta är både skonsammare för naglarna och ger ett snyggare resultat, på kortare tid, som håller längre.

★★★★★

"Vill aldrig gå tillbaka till vanligt nagellack igen. Är så nöjd med heylinn! Efter 14 dagar har jag bytt färg, inte för att den gamla färgen flagnat utan för att utväxten blivit lång."
- Anna Glantz

Välj dina färger

2. Snabbt, enkelt, kladdfritt

Äntligen en manikyr där man slipper oroa sig för att måla flera lager, utanför nageln eller vänta på nagellack som torkar. Heylinns blir heltäckande direkt och ger ett snyggare resultat på kortare tid.

★★★★★

"Jag blev sjukt överraskad av hur lätt och roligt det var att fixa naglarna på detta sätt. Har haft dem på i en vecka nu och de ser fortfarande fantastiska ut! Jag rekommenderar alla att testa. Jag kommer att vara trogen heylinn i många år framöver och ser fram emot nya mönster och färger! 😍"
- Gabriella Grundel

Kom igång

3. Ett nagellack för framtiden

Genom att ersätta den oåtervinnbara glasflaskan i traditonellt nagellack med återvinnbart papper så är nagellack nu mer hållbart är någonsin förut. Heylinns är veganska och skickas alltid med klimatkompenserad frakt. Läs mer.

★★★★★

"Mycket smart istället för lack på flaska. Luktar inte och går att ha med i handbagaget på resa. Väldigt lätt att sätta på tyckte i alla fall jag. Rekommenderas varmt 🤩"
- Lisa Frisk

Testa idag

4. Skonsamt för naglarna

Som sagt, färdigtorkat nagellack har många fördelar. Inte minst att det inte torkar direkt på nageln. Med heylinns slipper man den giftiga nagellacks-lukten och missfärgning på naglarna samtidigt som man får ett snyggt resultat som håller.

★★★★★

"Lite pill de första gångerna men sen går det enkelt och resultatet är otroligt. Kommer aldrig ha vanligt nagellack igen." - Elin Frisk

Kom igång

.

BEGRÄNSAT ERBJUDANDE

Kom igång idag för 195 kr med leverans varje månad, självklart helt utan bindningstid - avsluta när som helst.


→ Spara 95 kr


→ Få en gratis Refill pro


Håller i 10 dagar.


Snabbt, enkelt och kladdfritt.


Skonsamt för naglarna.


Veganskt & 14-free.


*Du får mail och sms innan varje leverans. Du kan avsluta när som helst i kundportalen eller per mail till love@heylinn.se

Vanliga frågor

Hur fungerar nagellacket?

Varje karta innehåller 20 storlekar av färdigtorkat nagellack. Välj ut den som passar din nagel, klistra på den med hjälp av den självhäftande sidan och fila av kanten för ett perfekt avslut på nageln. Avsluta sedan med topplack så är det klart - svårare än så är det inte!

Hur fungerar prenumerationen?

Vid prenumeration så får du bestämma om du vill ha två eller fler kartor nagellack hem till dig varannan månad. Du kan sen i din kundportal välja leveransfrekvens, byta färger eller avsluta din prenumeration helt utan bindningstid eller krångel.

Vi skickar sms 5 dagar innan nästa dragning, så att du kan byta dina färger i lugn och ro, men även skippa leveransen & pausa/avsluta din prenumeration.

Hur fungerar det med storlekar?

Varje karta heylinns innehåller 20 olika storlekar så att du kan välja de som passar just dina naglar. En karta används per applikation.

Även fast att dessa inte alla heylinns på varje karta kommer till användning så bidrar heylinns till ungefär 5 gånger mindre utsläpp än nagellack i glasflaska. Läs mer.

Hur tar man bort det?

Det funkar precis som med vanligt nagellack att ta bort dina heylinns. Däremot så går det verkligen blixtsnabbt med Gripen remover acetonfri, så testa den! Blöt en bomullstuss rikligt med remover, lägg därefter på nagellacket och låt färgen lösas upp i några sekunder innan du försiktigt gnuggar bort det sista.

Undvik att dra bort nagellacket, hur frestande det än är! Att kontinuerligt dra av nagellacket kan skada dina naglar.

Kan man ha de ovanpå salongs-gjorda naglar?

Det går utmärkt att använda heylinns ovanpå både gel- och akrylnaglar. Många tycker om att göra detta för att få mer omväxling på sina naglar mellan salongsbehandlingar med både olika färger och designer.

Vad innehåller nagellacket?

Innehåll för alla produkter finns på produktsidorna för respektive produkt. Här är en lista på innehållet för heylinns (nagellacket) nedan:

Polyakrylsyra, polyuretanskum, cellulosaacetatbutyrat, adipinsyra/neopentylglykol/trimellitsyraanhydridsampolymer, trietylcitrat, butylacetat, etylacetat.

Det är riktigt nagellack, men tack vare att det redan är torkat så slipper du kemikalier som kan torkar ut, ändrar PH-värde och gulnar dina naglar. Tiderna är äntligen förbi där vi satt och luktade på vanligt nagellack medans första, andra o eventuellt tredje lagret torkade!