Teamet bakom heylinn

Filip

Co-founder
Filip, en av våra medgrundare, började måla sina naglar under covid 2020 men önskade ett mer könsneutralt alternativ. Nagelvårdsindustrin behövde blir mer inkluderande och tillgänglig för alla.

Filip växte upp i en miljö där kreativitet och entreprenörskap alltid uppmuntrades. Dessa värderingar har varit centrala i hans resa och har hjälpt honom att tillsammans med Leo och teamet att forma Heylinn till det det är idag.

Tillsammans har Filip och Leo arbetat hårt för att skapa Heylinn, ett svenskt märke som står för kvalitet, innovation och hållbarhet. Filip är stolt över att vara en del av ett företag som strävar efter att göra nagellack enklare och mer tillgängligt för alla, oavsett kön.

Han är ödmjuk inför den resa som Heylinn har gjort hittills, och han ser fram emot att fortsätta att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

På fritiden: Filip kallbadar, cyklar landsväg och tränar inför en svensk klassiker samtidigt som han snickrar hemma.

Filips favoritlack
Olive (på bilden)
Mandy marble

Leo 1

Co-founder
Leo, vår andra medgrundare, har alltid varit en problemlösare i hjärtat. Med en stark bakgrund inom ekonomi och friidrott skapar Leo Heylinns framtid.

Leo och Filip träffades under sina studier i USA och delade en gemensam vision om ett mer könsneutralt alternativ till traditionellt nagellack.

Tillsammans har de arbetat dag, natt, morgon, lunch och middag för att göra Heylinn till vad det är idag. Leo har spelat en avgörande roll i att forma företagets strategi, affärsmodell, och att innovera i en tidigare "non-inclusive" bransch som nagelvårdsindustrin.

På fritiden: Leo drejar, surfar och äter glass på fritiden.

Leos favoritlack:
Bordeaux (på bilden)
Nebula, men nästan ingen annan gillade den så kommer nog inte in i lager på ett tag :(

Freja

Art Director, Brand manager & CS
Freja är hjärnan bakom Heylinn's estetik och framtida designriktning. Med en stark känsla för varumärkesidentitet och design, skapar Freja en visuell upplevelse som speglar våra värderingar och engagerar våra kunder.

Freja säkerställer att allt vi gör, från vår webbplats till våra produktbilder, är i linje med framtida visionen av Heylinn. Hon strävar efter att skapa en autentisk och meningsfull varumärkesupplevelse som du kan känna igen oavsett var du interagerar med oss.

Som en del av Heylinn, är Freja engagerad i att skapa en visuell berättelse som inte bara är tilltalande, men också speglar vår strävan efter innovation, inkludering och hållbarhet.

Frejas favoritlack
Pink marble (på bild)
Prism swirl

Becca

UX-Designer
Becca är den som ser till att din upplevelse på vår webbplats är så smidig som möjligt. Med en stark bakgrund inom UX design, har Becca en unik förmåga att förstå och förutse våra kunders behov.

Becca arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats & produkt för att se till att det är så intuitivt och användarvänligt som möjligt. Hon är den som ser till att du enkelt kan hitta vad du letar efter, förstå hur vårt nagellack fungerar, och hantera din prenumeration utan krångel.

Becca är engagerad i att göra din online-upplevelse med Heylinn så givande som möjligt, och hon ser fram emot att fortsatt förbättra vår webbplats baserat på din feedback.

Beccas favoritlack:
Aubergine (på bild)
Blue lobster

Kiara

Social media manager
Kiara är den kreativa kraften bakom vårt engagerande och inspirerande innehåll på sociala medier.

Med en bakgrund inom digital marknadsföring, är hon hjärtat i vårt online-community. Alltid redo att svara på era frågor, ta emot er feedback och dela era framgångshistorier.

Kiara är stolt över att jobba med Heylinn, och vill framöver fortsätta skapa inspirerande berättelser på våra sociala kanaler.

Kiaras favoritlack:
Sun coral (på bild)
Flamingo re:french

Leo 2

Designer
Bild coming soon... Leo2 hjälpte till att skapa designer såsom Fuss och Black & Gold inför heylinns första släpp.

Nu jobbar Leo2 och freja nära varandra i att utveckla framtidens designvision.

Häng med på resan för att se vad som händer!

Vill du bli en del av oss?

Teamet växer konstant, så maila oss gärna på ansokan@heylinn.se så startar vi diskussionen!