Prisändring - info

Nya priset: 95kr blir 59kr och 79kr för färger, respektive designer

Frågor & Svar:

Prenumerant: hur får jag nya priset?

Som prenumerant går du in i kundportalen och byter dina färger, och om du vill behålla samma nagellack som innan så trycker du bara på “uppdatera” utan att göra några ändringar.

Du hittar dit genom att trycka på:
→ Logga in
→ Visa etaljer
→ Redigera prenumeration
→ Tryck "Byt", under rubriken "Din prenumeration"
→ Valfritt: lägg till eller ändra nagellack.
→ Uppdatera

Logga in

Varför kostar designer och färger olika?

Vi har sänkt priset så mycket som vi kan som en del i vår vision att sprida vårt nagellack som sparar både tid hos dig som kund, men även på miljön. För att vi ska kunna ha vårt låga pris på färger så behöver vi ha ett högre pris på designer som kostar mer att skapa och producera.


Varför sänks priset?

Vi sänker priset för att fler ska få möjligheten att uppleva ett nagellack som spara på både tid och miljö. Vi vill byta ut det traditionella nagellacket med o-återvinnbara glasflaskan så snabbt som möjligt.

En framtid där nagellack ska gå att använda i vardagen för dig som student, för dig som arbetar med händerna och för dig som inte har tid att lägga tid på manikyren varom varannan dag. Alla ska få möjligheten att uttrycka sig genom färg.


Varför betalade jag mer innan?

Vi har fått möjlighet att sänka priset först nu av flera anledningar; produktionskostnader blivit lägre, vi har fler kunder och effektiviteten bakom kulisserna har förbättrats. Även fast att priset nu är lägre så är det exakt samma nagellack som du är van vid, helt utan kompromisser.


Är det samma kvalitet?

Även fast att priset nu är lägre så är det exakt samma nagellack som du är van vid, helt utan kompromisser - och på samma sätt som tidigare kommer vi att fortsätta jobba mot än ännu bättre produkt och upplevelse.